Jaha. Nähä. Hmmmm..

Jag är lite sugen på att bli en sån där “varje-dag-bloggare”. Insåg när jag använde den här bloggen som referens i ansökan till kortjobbet som bonde i Kenya att det här mer är en samling krönikor än en blogg. Svårt det där med genrer och texter…

Men jag är nog som person en sån som “samlar på mig” och som inte gärna formulerar mig oreflekterat. Jag vill ha tänkt orden både en och tre gånger innan jag skriver dem. Men nu ska det bli ändring!

Jag har bestämt mig för att försöka skriva något varje dag, och mitt tema är klart: Det ska handla om LÄRANDE. Jag är oerhört fascinerad av hur människor, stora som små, nybörjare som erfarna, lär och i lärandet utvecklas och växer. Och det fina i kråksången är att de dagar jag inte har något vidare intelligent att säga kan jag ändå alltid reflektera lite lätt över vad jag själv har lärt mig. För det gör jag. Lär mig, alltså. Varje dag. Så, som tönten i Chillaming på P4säger; NUUUUUUU KÖR VI!